Aroma; een behandeling met essentiële oliën

RefleX-Zwolle werkt met veel resultaat met de producten van:

Société Provençale d’ Aromatherapie
Een leuke woordspeling is dat SPA van oorsprong de betekenis heeft Sanum Per Acqua wat betekent gezondheid door water. De producten zijn gegarandeerd natuurzuiver en hebben enorm veel mogelijkheden.

Aroma behandeling wordt als aanvulling gebruikt bij de diverse behandelingen. Via de huid komt het in de bloedbaan terecht waar het zijn therapeutische werking kan doen. In de aroma behandelingen wordt gebruik gemaakt van de heilzame werking van o.a bloemen, planten, wortels, kruiden. Ter verbetering van uw gezondheid en versterking van uw energie.

Doordat RefleX-Zwolle een duidelijke keuze heeft gemaakt voor natuurlijke producten met een no-nonsense benadering, geeft dat een voorsprong in de therapeutische resultaten!

Volatile
In de praktijk wordt gewerkt met de basis massage oliën van Volatile. Volatile heeft vele essentiële oliën in het assortiment. Alle aromamengsels zijn samengesteld uit 100% natuurzuivere essentiële oliën.

Aromatherapie Aromatherapie 2 model chantal hendriks uit almere heeft toestemming gegeven voor gebruik van het portretrecht ten behoeve van Volatiel. negatieve publicatie is uitgesloten

Praktische toepassingen voor gebruik
In de auto, enkele druppels essentiële olie in het ventilatiesysteem of op het aromasteentje doseren t.b.v een prettige sfeer en het werkt concentratie verhogend.
Enkele druppels bij voorkeur cipres in de schoenen neemt de onaangename geur weg die transpirerende voeten er achterlieten.
Een minimale hoeveelheid essentiële olie op het filter van uw stofzuiger zorgt voor een aangename zuivere lucht tijdens en na het zuigen.
Na het bijvullen van de vochtverdampers aan uw verwarming, enkele druppels van uw favoriete essentiële olie toevoegen
Uw wasgoed komt geurende uit de droger, wanneer u enkele druppels essentiële olie op een doekje laat meedrogen