Cursus Gezondheidscoach

Online cursus tot “Gezondheidscoach”

Wij zijn gezondheidscoaches en hebben een gezamenlijke missie om ons steentje bij te dragen en “Nederland gezond(er) te maken”, doe je mee!
Door gezonde voeding en een gezonde leefstijl jouw gezondheid en van je cliënten/ klanten positief veranderen. Wij maken het gemakkelijk, en bovenal leuk voor je. En het levert je veel op!

Wat goed dat je tijd neemt deze pagina te bekijken. Dit is misschien wel het moment waarvan je later denkt “dit moment was het keerpunt in mijn leven! Wil jij anderen effectief en krachtig adviseren, ondersteunen en begeleiden op het gebied van gezondheid? Dan is deze cursus tot Gezondheidscoach echt iets voor jou!
Jezelf, je bedrijf en de mensen om je heen bewuster en gezond(er) maken.

Lees verder als je hier naar op zoek bent:

* Gezondheid versterken met voedende voeding;
* Gezondheid versterken met natuurlijke producten;
* Jezelf, je bedrijf en de mensen om je heen gezond(er) maken;
* Financiële gezondheid;
* Ondersteuning voor een vitaal bedrijf;
* Jou wens en droom verwezenlijking een eigen praktijk met een sterke fundering;
* Je wilt het anders. Nu zit je “gevangen” in een baan met een mooi salaris, maar niet waar je hart ligt;
* Je hebt te weinig vrije tijd en onvoldoende voldoening;
* Je wilt werken met betrouwbare en praktisch toepasbare kennis.

Het is nu tijd voor een nieuwe stap

 • Hoe zou het voor je zijn als je mensen laagdrempelig kunt ondersteunen met praktische protocollen en kant en klare stappen;
 • Je kunt werken met het beste uit de natuur en de wetenschap;
 • Werken vanuit je hart;
 • Financiële gezondheid;
 • Vertrouwen, rust, inkomen, focus;
 • Visie, kennis en ondernemerschap. Succesvolle business en marketingstrategie;
 • Een bedrijf op te starten of je bestaand bedrijf te laten groeien;
 • Hoe je (meer) geld kunt verdienen met jouw kennis en jouw waarde die jij geeft;
 • Gebruik maken van een netwerk;
 • De cursus tot Gezondheidscoach biedt jou een praktische online cursus die het complete pakket omvat van gezondheid op het gebied van: body, mind & business.

Wat wensen veel mensen om meer van te hebben in het leven? Energie, beter slapen, afvallen, fit voelen, je jonger voelen, hormonale balans, mentale balans, minder pijn, minder “vage” klachten? We weten allemaal dat voeding en meer bewegen beter is, maar het is niet gemakkelijk om te veranderen.

Wat als er iets bestaat waarmee je verandering kunt aanbrengen in het leven van anderen, en mag ondersteunen op de punten waarmee verbetering verkregen wil worden; meer energie, meer vitaliteit, minder stress klachten, migraine, mentaal meer in balans, blijvend gewicht verliezen, beter huid- en darmgezondheid, beter slapen, en nog veel meer mogelijkheden?

Wil je daar meer over te weten komen? Welkom in de wereld van “Gezondheidscoach”. Velen gingen je al voor en hebben de voordelen ervaren. Als gezondheidscoach kun je de gezondheid op meerdere aspecten verbeteren; op celniveau reinigen, herstellen en opbouwen, verbeteren van je immuunsysteem, lichamelijke gezondheid en geestelijk welzijn, regeneratie, immuunsysteem, preventie.

De ervaring van Francisca

Francisca werkt als gezondheidscoach met RefleX Natuurlijk (w)eten en LR Health & Beauty. Ze vertelt je graag haar ervaringen en wat het haar heeft gebracht. Klik op de foto om haar verhaal te lezen.

Gezond leven heeft volop aandacht en wordt terecht steeds belangrijker gevonden! De behoefte aan een gezonde leefstijl wordt steeds groter. Als gezondheidscoach specialiseer jij je in het ondersteunen bij gezondheid met een gezond gewicht en help je mensen om hun gezondheid weer onder controle te krijgen, Als gezondheidscoach sta je voor het coachen en begeleiden naar gezondheid.  Om dit te kunnen heb je nodig; deze online cursus waarmee je alles leert wat nodig is om mensen te begeleiden middels voeding met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode, en daarnaast waar nodig aangevuld met goede opneembare product aanvullingen. Wil je nog verder ontwikkelen; dan leer je hoe je eigen business verder op kunt bouwen.

Wil jij leren mensen te begeleiden in gezondheid. Wil jij mensen verbinden, adviseren, informeren, helpen of kennis delen? Dan is dit helemaal voor jou!

Door je lichaam optimaal te voeden met voedende voeding en de juiste bouwstoffen geef je het lichaam, en daarmee jezelf, de kans gezond te worden en gezond te blijven. Voor nu en op latere leeftijd. Deze cursus ‘Gezondheidscoach’ geeft je de brede kennis die je nodig hebt om mensen hiermee te helpen, en tegelijkertijd een mooie carrière te starten! 

Herken je dit ook? Je hebt een cursus gevolgd en gaat vol met de nieuwe kennis aan het werk. In de praktijk kom je erachter dat je eigenlijk niet weet hoe je dit in de markt moet zetten. In deze cursus zijn basis marketing- en ondernemersvaardigheden opgenomen, gericht om jou met praktische stappen, oefeningen en technieken datgene te leren wat jij nodig hebt om dit in de markt te zetten waardoor jouw praktijk gaat groeien en bloeien.

Herken je dit?
In je huidige werk kun je eigenlijk niet werken op de manier die bij jou past. Of je kunt niet verder groeien. Of misschien heb je geen werk. Wellicht ben je op zoek naar een aanvullend inkomen.

Of je hebt al een eigen praktijk maar mist net dat stuk om een voedingsadvies, en een aanvullend supplementen gezondheidsadvies te kunnen geven. Je wilt werken met een goed onderbouwd voedingsprogramma wat ontwikkeld is vanuit de orthomoleculaire- en de westerse geneeskunde. En werken met de producten waarbij het beste uit de natuur en de wetenschap samenwerken.

Heb je na het lezen nog aanvullende vragen? Speciaal voor jou heb ik een document met de veel gestelde vragen samengesteld. Die kun je hier lezen. Heb je nog andere vragen, dan hoor ik het graag.

Na afloop ontvang je het certificaat “Gezondheidscoach”.

De cursus omvat twee krachtige lijnen die elkaar aanvullen en versterken:

* 1. Je wordt opgeleid tot adviseur van de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;
* 2. Je wordt teampartner en gezondheid- suppletie adviseur LR Health & Beauty bij team RefleX-Zwolle.

De 6 Online modules:
1: Leren en werken met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;  
2: Leren en werken met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;  
3: Leren en werken met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;  
4: Coaching vaardigheden begeleiding in jouw praktijk;
5: Marketing, ondernemer zijn, netwerkmarketing technieken;
6: Het gouden duo; de RefleX Natuurlijk (w)eten methode en Aloë vera;
Basis protocollen van veel voorkomend ziekte/ klachten;
Basis suppletieadvies;
Cofactoren lichaamsprocessen;
Toets RefleX Natuurlijk (w)eten methode.

  * De cursus wordt ondersteund met video’s, opdrachten en oefeningen.

De ervaring van Carla

Carla vertelt je graag over haar bijzondere ervaringen hoe RefleX Natuurlijk (w)eten samen met de producten haar hebben geholpen haar gezondheid terug te krijgen, en bij herstel van ernstige huidontstekingen. Hoe heeft het haar geholpen bij haar gezondheid. Klik op de foto om haar verhaal te lezen.

Voor wie is deze cursus tot gezondheidscoach?

 1. Iedereen die een gezond bedrijf wil;
 2. Als je mee wilt profiteren van de marketing van RefleX-Zwolle, je krijgt een exclusieve vermelding op de website als jij dat wilt waardoor jij kunt profiteren van meer vindbaarheid;
 3. Starters die willen werken met suppletie, Aloë vera en de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;
 4. Degene die al LR teampartner is, en de kennis wil uitbreiden, een breder advies willen geven door ook te kunnen werken met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;
 5. Degene die al RefleX Natuurlijk (w)eten coach zijn en de kennis wil uitbreiden, een breder advies willen geven door ook te kunnen werken met de natuurlijke producten van LR Health & Beauty.

Welke mogelijkheden zijn er om te starten?
Er zijn drie mogelijkheden:

Optie 1: Ja, ik ga ervoor en kies voor twee krachtige lijnen, ik word gezondheidscoach.

Kiezen voor optie 1 is kiezen voor;
1. De online cursus volgt tot adviseur van de RefleX Natuurlijk (w)eten
methode;
2. Door team RefleX-Zwolle aangemeld word als partner en adviseur LR
Health & Beauty.

Je kiest ervoor om mensen te gaan begeleiden in gezondheid! Begeleiden naar het persoonlijke gezondheidsdoel en/ of gezond gewicht. Met, daar waar nodig, een persoonlijk afgestemd advies voor aanvullingen.

Dat betekent dat jij:

* De zes online modules volgt; € 67,50
* Het boek RefleX Natuurlijk (w)eten aanschaft; € 24,50 ( = € 5,00 korting)
* Bij team RefleX-Zwolle partner wordt bij LR Health & Beauty € 209,00,
met dit uitgebreide productenpakket;
* Je de keus hebt voor betaling in 1 x van € 301,00 of in drie gemakkelijke
termijnen van € 105,35

Extra’s t.w.v. € 83,50:
* Je ontvangt het trainingspaspoort t.w.v. € 25,00. Goed voor 18
(online) trainingen bij LR Health & Beauty waarmee jij gekwalificeerd
partner wordt. Trainingen o.a.; product informatie, marketing, 
persoonlijke ontwikkeling;
* Als jij als nieuwe partner een starterstraining bijwoont een shoptegoed
van € 25,00 ontvangt;
* 1e bonusuitkering na inschrijving ca € 17,00. (Afhankelijk van je 1e
bestelling kan dit iets variëren); 
* Je ontvangt € 5,00 korting op het boek RefleX Natuurlijk (w)eten;
* Gratis krijg je het e-book (H)eerlijke feestrecepten t.w.v. € 11,50

Meld je aan via onderstaande knop, en je ontvangt alle praktische info.Optie 2: Ik ben al LR Health & Beauty partner en word adviseur van de RefleX Natuurlijk (w)eten methode. Ik word gezondheidscoach.

Kiezen voor optie 2 is kiezen voor;
1. De online cursus volgt tot adviseur van de RefleX Natuurlijk (w)eten
methode;
2. Je bent al partner en adviseur LR Health & Beauty.

Ja, ik ben al partner bij LR Health & Beauty, ik wil ook een voedingsadvies kunnen geven. Hiervoor wil ik werken met een goed onderbouwd voedingsprogramma waar het beste uit de natuur en wetenschap samen komen. En ik wil gebruik maken van de aanvullende en elkaar versterkende kracht van voeding en Aloë vera.

Dat betekent dat jij:

* De zes online modules volgt, € 67,50
* Het boek RefleX Natuurlijk (w)eten aanschaft € 24,50 ( = € 5,00 korting)
* Je gaat voor de betaling in 1 x van € 92,00

Extra’s t.w.v. € 16,50:
* Je ontvangt € 5,00 korting op het boek RefleX Natuurlijk (w)eten;
* Gratis krijg je het e-book (H)eerlijke feestrecepten t.w.v. € 11,50

De ervaring van Anouk

Anouk vertelt je haar ervaringen met RefleX Natuurlijk (w)eten. Vele kilo’s kwijt en de oplossing voor haar huidklachten. Klik op de foto om haar verhaal te lezen.

Meld je aan via onderstaand knop, en je ontvangt alle praktische info.Optie 3: Ik ben al coach RefleX Natuurlijk (w)eten methode en word ook graag partner bij LR Health & Beauty

Kiezen voor optie 3 is kiezen voor;
1. Je word partner en adviseur LR Health & Beauty bij team RefleX-Zwolle;
2. Je bent al coach van de RefleX Natuurlijk (w)eten methode;
3. Je volgt module 5 en 6 van de online cursus.

Je hebt de KTNO geaccrediteerde coachcursus RefleX Natuurlijk (W)eten al gevolgd maar wilt ook een goed advies kunnen geven voor aanvullingen.

Herken je dit? In je praktijk werk je met je eigen dienst en de RefleX Natuurlijk (w)eten methode. Je cliënten behalen goede resultaten, maar vaak merk je ook dat er net wat meer nodig is om geheel te herstellen. Meer is nodig, omdat de persoonlijke situatie dusdanig is dat het niet alleen met voeding of je behandelmethodiek is op te lossen. Of meer is nodig, omdat onze bodem minder voedingsstoffen bevat. Het kunnen werken met kwalitatief hoogwaardige supplementen en aanvullingen, waarin natuur en wetenschap zijn verbonden, is dan bijzonder waardevol en doeltreffend voor jouw cliënten.

Dat betekent dat jij:

* Bij team RefleX-Zwolle partner wordt bij LR Health & Beauty € 209,00,
met dit uitgebreid productenpakket;
* Module 5 en 6 (zonder de toets) volgt € 22,50
* Je de keus hebt voor betaling van € 231,50 in 1 x of in twee gemakkelijke
termijnen van € 119,50

Extra’s t.w.v. € 78,25:
* Je ontvangt het trainingspaspoort twv € 25,00. Goed voor 18
(online) trainingen bij LR Health & Beauty waarmee je gekwalificeerd
partner wordt. Trainingen; product informatie, marketing,  persoonlijke
ontwikkeling.
* Bijwonen (online) LR startersmiddag levert € 25,00 shoptegoed op. 
* Je 1e bonusuitkering na inschrijving ca € 17,00. (Afhankelijk van je 1e bestelling,  dit kan iets variëren).
* Je ontvangt module 4 gratis t.w.v. € 11,25
(Voor jou als coach heb je module 4 al eens gevolgd, goed om deze te herhalen en aan te scherpen waar nodig)


Meld je aan via onderstaand knop, en je ontvangt alle praktische info.