Drie online lezingen

Echt……. Tadaaa….. ik heb zoiets gaafs voor jullie. Zo gaaf omdat jullie hier echt onwijs veel aan hebben. Voor jou persoonlijk en voor je bedrijf!

Wat is ervoor nodig om gezond(er) te worden en gezondheid te behouden? En zijn er tools om te zorgen dat we hier zo goed mogelijk voor kunnen zorgen? In drie online lezingen behandel ik een paar onderwerpen waarmee je al veel kunt bereiken en wat jou als coach en therapeut extra tools in handen geeft.

Drie waardevolle lezingen voor jou gezondheid en jouw bedrijf. Wat is de fundatie van je gezondheid? Je microbioom. En slimme gezondheidskracht door gebruik te maken van levenskracht, barstensvol leven. Maar ook ‘mor quality for your life’. Veel kennis en praktische, gelijk toepasbare tools. Gezondheid is zeer belangrijk in elke fase van je leven, dat is niets nieuws. Veel mensen realiseren zich dat pas wanneer het niet goed gaat en komen dan pas in actie. Kom jij nu in actie, om voor velen deze vicieuze cirkel te doorbreken, en jou en jouw bedrijf naar meer gezondheid, genieten en geluk te coachen door smart leren.

Wat gaan we doen?

Drie avonden verdeeld over drie weken, elke week een nieuwe lezing met een nieuw thema, hieronder meer over de data en inhoud;

Lezing 1; dinsdag 10 november 19.30 uur;
Lezing 2: dinsdag 17 november 19.30 uur;
Lezing 3; dinsdag 24 november 19.30 uur;

Er is nog meer! Lees het verderop in de tekst.

En wat is dan jou investering voor dit alles. Slechts ……… € 0,00, ja echt; helemaal niets!

Kun je de data niet? Nog niet weggaan maar even doorlezen wat je dan kunt doen!

Voor wie zijn deze lezingen? Voor iedereen met een interesse in gezondheid met natuurlijke zorg. En zeker voor de professional in de zorg, welness en beauty branche. Denk bijvoorbeeld aan; huidspecialiste, pedicure, kapsalons, voetreflex therapeuten, massagetherapeuten, masseur, schoonheidsspecialist, complementair en regulier zorgverleners.

Gratis bonus en extra’s….. die komt er maar dat blijft nog een verrassing…..

Wat kun je verwachten?

Lezing 1: Het microbioom; “de fundatie van je gezondheid

Praktische handreikingen voor speciale behoeften. Het microbioom en je gezondheid, dat vraagt kennis van de juiste mogelijkheden. Welke rol heeft het microbioom bij het bestrijden van bacteriën. De specifieke en unieke combinatie van de werkzame stoffen in microsilver plus is zeer succesvol in het bestrijden van bacteriën. Bacteriën maken dat je gehele gezondheid in- en uit balans kunt zijn. Dit kan anders en je krijgt inzicht hoe je een structurele verandering teweeg brengt. Gezondheid door deze unieke combinatie voor het hele lichaam; ‘van top tot teen’.

Deze online bijeenkomst is op; 10 november 19.30 uur

Meld je aan via deze link en je ontvangt de link van de lezingen.

Lezing 2: Slimme gezondheidskracht

Gezondheid gaat over veel meer dan alleen de afwezigheid van ziekte. Gezondheid bestaat ook uit vitaliteit, energie, levenskwaliteit en levensvreugde. Met de kennis van nu, en de wijsheid van toen kunnen we efficiënt gebruik maken van de werkzame kracht van de natuur, voor een mooi en gezond mind & body van binnenuit. Grip op je gezondheid hebben doe je door je lichaam van binnenuit te voeden met levenskracht voor een gezonde body & mind. Wees je eigen gezondheid expert. Kennis van de juiste werkzame stoffen uit de aloë vera plant en welke uitwerking de stof acemennan heeft is een must om het gebruik te kunnen bepalen. En dat is wat we gaan doen, kennis delen zodat jij vanuit 100% kennis de juiste keuze kunt maken.

Deze online bijeenkomst is op dinsdag 17 november 19.30 uur

Meld je aan via deze link en je ontvangt de link van de lezingen.

Lezing 3: Mor qualty for your life

“Gezondheid met natuurlijke zorg” en “Mor quality for your life” bieden jou volop groei mogelijkheden.  Een nieuw begin is soms moeilijk, een droom verwezenlijken soms ook. Hoe meer we onze droom leven, hoe sterker we worden. Doe net als Mirella; “haar eerste droom – gezondheid – is uit gekomen”. Mirella werkt nu succesvol aan haar tweede droom “doe mij maar (meer) klanten”. Dit doet ze door gebruik te maken van de groeimogelijkheden, door smart leren en een expert te worden. Hoe? Dat vertel ik je in deze online bijeenkomst waar ik je uitgebreid kennis laat maken met het bedrijf.  Bij RefleX – Zwolle staan we niet graag stil, de ontwikkeling op de voet volgen is een continue proces. Jij mag daar gebruik van maken. Zorg dat je niets mist. In deze laatste lezing ook een mooie bonus en extra’s voor je.  

Deze online bijeenkomst is op; 24 november 9.30 uur

Meld je aan via deze link en je ontvangt de link van de lezingen.

Na je aanmelding ontvang je een mail met daarin de inloglinks voor alle drie de lezingen. Mijn advies; en dat zal je niet verrassen, zorg dat je bij alle drie aanwezig bent. Dit wil je niet missen!

Wil je wel de informatie, maar komen de data je niet uit. Meld je dan toch aan en ik zorg dat je de informatie krijgt.

Ik beloof je, het is echt geen reclamepraatje! Dat zou ik zelf ook niet willen en doe ik dus ook niet voor een ander, zo simpel is dat! Gewoon waardevolle kennis delen en open alle mogelijkheden vertellen. Zie het als mijn persoonlijke drijfveer het goede door te willen geven en uit te dragen.

Heb je vragen? Mail mij gerust.

Nog wat extra inspiratie;

Weet je; natuurlijk is je hoofddoel gezondheid, en je cliënten/ klanten zo goed mogelijk helpen en begeleiden naar het doel waarmee ze bij jou komen. Daarnaast mag jij daar je inkomen uit halen. Maar het gaat m.i. niet alleen over geld verdienen maar ook over persoonlijke ontwikkeling, over groeien in gezondheid. Je mag trots zijn op datgene wat je wilt en gaat doen waar jij in gelooft.

Zorgen voor jezelf en zorgen voor elkaar. Als therapeut en coach zorg ik elke dag vanuit mijn hart, met heel veel plezier en passie voor anderen. Ook in mijn privé leven als moeder, oma, echtgenoot, enz. ben ik bezig met zorgen: en ik geniet ervan!

Maar hoe zorg je nu voor jezelf? Gezondheid mag voor iedereen topprioriteit zijn. Dat is immers de basis om ook oog te kunnen hebben voor de mensen om je heen. De afgelopen periode is ons dat heel duidelijk geworden dat je voor jezelf moet zorgen, zowel op het gebied van gezondheid als ook op het gebied van werk.
Hoe fijn zou het zijn wanneer je deze twee kunt combineren? Gezondheid én het versterken van je bedrijf? Gelukkig kan dat!

Ik ontmoet je graag op deze online lezingen, tot dan.

Met gezonde groet, Celien van Dalen