Wie is RefleX-Zwolle

Wie is de therapeut
Celien van Dalen is uw orthomoleculair therapeut, voedingsspecialist en natuurgeneeskundig therapeut. Er is een brede kennis aanwezig en een flinke dosis interesse naar gezondheid en voeding. Door mijn (levens) ervaring, HBO medische basis kennis, brede kennis door opleiding en ervaring van de orthomoleculaire therapie, voedingsleer en natuurgeneeskundige technieken ben ik in staat u deskundig te behandelen en te begeleiden. Jarenlange ervaring en specialistische opleidingen maken dat ik een compleet behandelprogramma aanbied om op fysiek en mentaal niveau gezond te worden en  blijven. 
 
In deze video stel ik mij graag persoonlijk aan jullie voor en vertel ik je wat over al mijn werkzaamheden.
 
Maar ook jarenlange eigen ervaringen in de zoektocht naar gezondheid. Onderaan deze pagina lees je ook “Mijn verhaal”.
 
Liefde voor de mens en de natuur staan centraal in mijn leven. Kennis en ervaring hebben mij geleerd gezondheid natuurlijk te herstellen wat ik ervaar als een rijkdom die ik graag met anderen wil delen vanuit mijn orthomoleculair en natuurgeneeskundig praktijk RefleX-Zwolle. Het verbeteren van de kwaliteit van het leven, verbeteren van gezondheid van mensen, is een doel in mijn leven geworden. Gezond(er) en vitaler worden in praktische stappen.
 
De complementaire geneeskunde gaat ervan uit dat gezondheid een totaal is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon. Een klacht op het ene niveau heeft gevolgen voor andere niveaus. Er wordt dan ook gestreefd naar een vorm van zorgverlening met holistische harmonie op alle niveaus.
 
Er is een natuurlijke neiging naar gezondheid, een door de natuur gegeven vermogen tot zelfhandhaving. Deze kracht wordt het zelf genezend vermogen of levenskracht genoemd. De natuurlijke middelen en methoden van de natuurgeneeswijzen zijn erop gericht de eigen levenskracht te stimuleren en te versterken en het natuurlijk evenwicht te herstellen. Hiermee kan het lichaam zelf effectiever de dis-balans bestrijden om zo een optimale gezondheid te bereiken.
 
 
Meer over de werkwijze vindt u hier.
                                                                                               
Waarom een behandeling bij RefleX-Zwolle.
* Er wordt gewerkt vanuit natuurgerichte principes;
* De therapeut is hbo geschoold;
V.B.A.G. logo transparant 512x512 * De therapeut veel ervaring heeft;
* Er jaarlijks bijscholingen plaats vinden;
* RefleX-Zwolle een erkende praktijk is;
* De laatste visitatie heeft plaats gevonden in 2020 door de VBAG;
* De praktijk is aangesloten bij de VBAG, RBCZ, SRBAG;
* Uw klachten worden vanuit een breed perspectief bekeken.
   Naast de symptomen wordt ook gekeken waar mogelijk de
   oorzaak ligt. Zo kan uw klacht zowel fysiek, mentaal als
   emotioneel worden benaderd en behandeld;
* De therapeut veel persoonlijke aandacht en zorg geeft;
* De therapeut een groot inlevend vermogen heeft.

Wie is de ondernemer
Naast therapeut ben ik ook ondernemer, auteur en coach voor andere ondernemers in het groeien en opzetten van de praktijk. Wil jij starten of verder groeien? Ik vertel je graag mijn persoonlijke werkwijze. Veel mensen kiezen hiervoor de cursus tot Gezondheidscoach Mijn werkwijze, kennis en ervaring als ondernemer en in de marketing kun je hier lezen.

“Mijn missie is uw gezondheid met natuurlijke zorg”

 

Mijn verhaal

Jaren geleden was ik alles behalve gezond. Overgewicht, een burn-out, veel migraine, moeilijke darmen. Ik was alles behalve een energieke vrouw. Mijn zoektocht en vele teleurstellingen hierin, maar ook hoe ik de weg gevonden heb die mij maakt dat ik n volop energie heb, mijn leven kan leven hoe ik dat graag wil. en nee, dat ging ook niet vanzelf, maar het is gelukt. En als ik het kan, kun jij ook. Echt waar! Wil je lezen hoe mijn weg is verlopen met alle ups en downs, lees dan hier “Mijn verhaal”.