Bloeiende praktijk

Ondernemer met een blij en sociaal hart

‘Ik help ondernemers en praktijkhouders aan meer cliënten, omzet en vrije tijd.

Hierdoor kunnen zij echte impact ervaren en elke dag met plezier het vak uitoefenen waar zij met hart en ziel voor kozen’.

Ik heb een grote wens dat ook jij kunt werken en kunt bouwen aan jouw eigen ideale toekomst. Een toekomst met een goed lopend bedrijf. Ik wens jou een toekomst waarin je met super veel plezier je werk uitvoert. Ervaar de vrijheid en blijheid van ondernemer zijn!

Het is mijn missie om jouw als ondernemer te inspireren en leren om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen met krachtige trainingen en begeleiding. Een coach die aanvoelt en uit ervaring en opleiding weet wat jij nodig hebt te groeien. Ik ben recht door zee, zodat jij je kansen en kracht benut. jij krijgt van mij altijd een eerlijk advies, alleen maar aardig zijn helpt je niet om echt je doelen te behalen. Ik ben nieuwschierig naar wat jou drijft en wat jou motivatie is. Dat is wat ik jou aanbied, zodat jij jouw (groei)kansen ziet. Je leert te gaan naar datgeen wat voor jou is weggelegd. Door aandachtig naar je te luisteren hoor ik wat jij echt nodig hebt en help ik je in de juiste richting. Jouw richting waarin je leert verantwoord commercieel denken en handelen. En kijken vanuit de ogen van je klant waardoor jij ze helpt naar het behalen vanhet gewente doel. Je leert commercieel te zien als ‘helpen’. Ik heb als ondernemerscoach maar één doel voor ogen; jij moet het resultaat behalen dat jij voor ogen hebt. Hierbij help ik je met mijn jarenlange ervaring en kennis. Hiervoor kun je starten met de ‘bloeiende praktijkdag’ of het 3 maanden ‘samen groeien’traject.

Een methode en een stappenplan waarmee ik zelf succesvol werk en die ook jouw bedrijf laat groeien en bloeien.

 1. Gratis aanvragen; checklist “Bloeiende praktijk”.
 2. Het dagevent “Bloeiende praktijkdag”. Aan het eind van de dag ga je naar huis met veel inzichten en een praktisch en effectief stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt jouw bedrijf te laten groeien en bloeien. Een echte groeidag dus! En je weet hoe jij zichtbaar word op een manier die bij jouw past.
 3. 3 Maanden het “Samen Groeien” traject. Een unieke coaching van persoonlijke aandacht, strategie en praktisch doen.
 4. Extra mogelijkheid; wil je een kortere periode samen werken, vraag gerust naar de mogeljkheden? Of wil je een uur met mij sparren of een specifieke tool leren? Dat kan; voor het hiervoor geldende uurtarief € 77,50 exclusief BTW.  Je kunt mij hiervoor mailen dan plannen we deze tijd in onze aggenda.

Checklist “Bloeiende praktijk”

Je bent er helemaal klaar voor, je staat klaar in de startblokken. Je wilt echt super graag. En toch komt je bedrijf niet helemaal van de grond zoals je zou willen. Zo had je het niet voor ogen toen je begon. Best wel frustrerend toch!
In veel beroepsopleidingen leer je niet of heel beperkt wat er voor nodig is om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Uit mijn eigen coach- en therapeut opleidingen weet ik het ook. Geweldige opleiding maar minimaal aandacht voor marketing en bedrijfsvoering. Misschien ook niet zo gek want de aandacht gaat immers naar de beroepsopleiding.

Als je niet weet wat je moet doen dan begin je gewoon. Of misschien heb je gehoord van anderen “als je goed bent komen de klanten vanzelf”. Oef, wat een uitspraak. Soms zal dat zeker zo zijn en gaat het allemaal vanzelf. Maar dat is echt niet vanzelfsprekend. Als je iets niet weet hoe je het aan moet pakken dan is het toch logisch dat het niet lukt.  Zo simpel is het.

Voorafgaand aan mijn coach- en therapeut opleidingen heb ik opleidingen en werkervaring opgedaan in de marketing en sales en bedrijfsvoering. Dat “geluk” heeft niet iedereen. Uit eigen ervaring weet ik hoe frustrerend het is als je geen duidelijk omlijnd plan hebt waarmee je kunt werken. Daarom deel ik graag mijn kennis en ervaring met jullie zodat jij wel gelijk een goed plan hebt. In deze checklist ga je hiervan al veel leren. Op het dagevent “Bloeiende praktijk” nog véél meer! In deze video vertel ik over het dagevent.

In deze checklist “Bloeiende praktijk” krijg je van mij 20 tips en adviezen waarmee je aan de gang kunt gaan. Sommigen doe je misschien al en anderen kun je gaan uitvoeren of verbeteren.

De checklist “Bloeiende praktijk”kun je hier gratis aanvragen.

Bloeiende praktijk dagevent

Een dagevent waarin jij als ondernemer gaat groeien. Een echte groeidag dus!

Vaak word  mij gevraagd “hoe doe jij dat toch dat ondernemen?”.  Ik heb altijd veel plannen voor mijn bedrijf en weet die vaak om te zetten in acties.  In deze “Over mij” pagina lees je over mijn ervaringen en hoe ik zover gekomen ben. En in deze video vertel ik over het dagevent.

Alle kennis en alle ervaringen komen samen. Als ondernemer, als coach, als therapeut, van (online) marketing. De ideeën en mogelijkheden komen haast als vanzelf als wij in gesprek zijn over jouw groeiwensen voor je bedrijf.

Wat gaan we doen.
Een hele praktiche dag waaraan jij aan het eind naar huis gaat met een blauwdruk hoe jij je praktijk kunt laten groeien op een manier die bij jou past. Niet een dag waarin je allemaal hetzelfde gaat doen maar een dag waarin jij handvaten krijgt om op een manier te gaan ondernemen die bij jou past. Dan gaat het namelijk pas werken omdat je dan vanuit jezelf aan de slag gaat.
Het is een dag van handen uit de mouwen en ‘gewoon doen’.

Het heet een dagevent, het is alleen veel meer dan dat! Je ontvangt ook een (gratis) online voorbereidende cursus van drie lessen en na afloop het (ook gratis) E-book 40 “Slimme ondernemen”tips.

Concreet leer je in de voorbereidende cursus en op het dagevent :

 • Ondernemer en vakspecialist zijn, gaat dat samen?
 • Hoe je commercie kunt omarmen;
 • Concrete stappen die je hierin houvast geven;
 • Je eigen missie te schrijven;
 • Wat is coachend ondernemen met een concreet stappenplan?
 • Jouw klantreis;
 • Maslow principe en ondernemen;
 • De pijn driehoek;
 • “Gewoon doen”aanleren;
 • Pijn – droom – resultaat inzichten;
 • 5 stappen naar een bloeiende praktijk. Elke stap met uitleg en invuloefeningen. Het reikt je de weg naar een effectief marketing systeem;
 • E-book “40 slimme ondernemen tips”.

Datum 2020:
Dag 1: 17 april
Dag 2: 13 november
Tijd:        9.30 – 16.00 uur
Locatie:   Zwolle
Kosten:   € 150,00

Je kunt je hier aanmelden voor het dagevent ‘bloeiende praktijkdag’.

In deze video krijg je een indruk van het vorige dagevent.

 

Drie maanden ‘Samen Groeien coaching’

Drie maanden lang ga ik je persoonlijk coachen in jou bedrijf. Een unieke coaching van persoonlijke aandacht, strategie en praktisch doen.

Snel en effectief groeien! Dat is wat jij gaat doen met het ‘samen groeien’ programma.

Herken jij dit; je hebt echt een prachtig dienstenpakket en / of producten op je website staan. Je maakt vaak gebruik van alle social media kanalen want je hebt hier immers al meerdere trainingen en webinars over gevolgd. Nu moet het gaan lopen toch? Of nu moet het gaan groeien toch?

Ergens lukt het niet zoals je wilt. Ergens mis je iets, maar wat?

Je wilt dat jouw bedrijf, jouw praktijk uitstraalt wat jouw kennis en kunde waard is! Een praktijk die bij jouw persoon past en geen hobby is maar een gezond bedrijf waarmee jij je boterham mee verdient.

Dan ben je nu klaar voor de volgende stap. Met het ‘samen groeien’ programma ga je van stress naar succes en op weg naar een bloeiende praktijk in 3 maanden.

Een programma waarmee je een weg leert te begaan waarmee jij nog jaren verder kunt. Je leert jouw werkwijze om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien op een manier die jij wilt. Hoe gaan we dat doen? Lees er hier alles over.

Aanmelden kan via deze link.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Stuur mij een mail en ik neem z.s.m. contact met je op.