Bloeiende praktijkdagen

Ondernemer met een blij en sociaal hart

‘Ik help ondernemers en praktijkhouders aan meer cliënten, omzet en vrije tijd.

Hierdoor kunnen zij echte impact ervaren en elke dag met plezier het vak uitoefenen waar zij met hart en ziel voor kozen’.

Ik heb een grote wens dat ook jij kunt werken en kunt bouwen aan jouw eigen ideale toekomst. Een toekomst met een goed lopend bedrijf. Ik wens jou een toekomst waarin je met super veel plezier je werk uitvoert. Ervaar de vrijheid van ondernemer zijn!

Het is mijn missie om jouw als ondernemer te inspireren en leren om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen met krachtige trainingen en begeleiding. Je leert te gaan naar datgeen wat voor jou is weggelegd. Door aandachtig naar je te luisteren hoor ik wat jij echt nodig hebt en help ik je in de juiste richting. Jouw richting waarin je leert verantwoord commercieel denken en handelen. En kijken vanuit de ogen van je klant waardoor jij ze helpt naar het behalen vanhet gewente doel. Je leert commercieel te zien als ‘helpen’.

Een methode en een stappenplan waarmee ik zelf succesvol werk en die ook jouw bedrijf laat groeien en bloeien..

 1. Het dagevent “Bloeiende praktijkdag”. Aan het eind van de dag ga je naar huis met veel inzichten en een praktisch en effectief stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt jouw bedrijf te laten groeien en bloeien. En je weet hoe jij zichtbaar word op een manier die bij jouw past.
 2. 3 maanden het “Samen Groeien” traject. Een unieke coaching van persoonlijke aandacht, strategie en praktisch doen.

Bloeiende praktijk dagevent

Een dagevent waarin jij als ondernemer gaat groeien. Een echte groeidag dus!

Vaak word  mij gevraagd “hoe doe jij dat toch dat ondernemen?”.  Ik heb altijd veel plannen voor mijn bedrijf en weet die vaak om te zetten in acties.  In deze “Over mij” pagina lees je over mijn ervaringen en hoe ik zover gekomen ben.

Alle kennis en alle ervaringen komen samen. Als ondernemer, als coach, als therapeut, van (online) marketing. De ideeën en mogelijkheden komen haast als vanzelf als wij in gesprek zijn over jouw groeiwensen voor je bedrijf.

Wat gaan we doen.
Een hele praktiche dag waaraan jij aan het eind naar huis gaat met een blauwdruk hoe jij je praktijk kunt laten groeien op een manier die bij jou past. Niet een dag waarin je allemaal hetzelfde gaat doen maar een dag waarin jij handvaten krijgt om op een manier te gaan ondernemen die bij jou past. Dan gaat het namelijk pas werken omdat je dan vanuit jezelf aan de slag gaat.
Het is een dag van handen uit de mouwen en ‘gewoon doen’.

Het heet een dagevent, het is alleen veel meer dan dat! Je ontvangt ook een (gratis) online voorbereidende cursus van drie lessen en na afloop het (ook gratis) E-book 40 “Slimme ondernemen”tips.

Concreet leer je in de voorbereidende cursus en op het dagevent :

 • Ondernemer en vakspecialist zijn, gaat dat samen?
 • Hoe je commercie kunt omarmen;
 • Concrete stappen die je hierin houvast geven;
 • Je eigen missie te schrijven;
 • Wat is coachend ondernemen met een concreet stappenplan?
 • Jouw klantreis;
 • Maslow principe en ondernemen;
 • De pijn driehoek;
 • “Gewoon doen”aanleren
 • Pijn – droom – resultaat inzichten;
 • 5 stappen naar een bloeiende praktijk. Elke stap met uitleg en invuloefeningen. Het reikt je de weg naar een effectief marketing systeem;
 • E-book “40 slimme ondernemen tips”.

Datum:   vrijdag 25 oktober
Tijd:        9.30 – 16.00 uur
Locatie:   Zwolle
Kosten:   € 150,00

 

Drie maanden ‘Samen Groeien coaching’

Drie maanden lang ga ik je persoonlijk coachen in jou bedrijf. Een unieke coaching van persoonlijke aandacht, strategie en praktisch doen.

 

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Stuur mij een mail en ik neem z.s.m. contact met je op.