Gratis voor jou

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik graag meer uitleg en informatie geef op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan uitleg over verschillende ziektebeelden en klachten, waarbij ik je kan adviseren hoe je hiermee om kunt gaan en wat je hierbij het beste kunt doen. En daarnaast adviseer ik ook graag gezonde mensen, want: Hoe kun je gezond blíjven?

De tips en adviezen die ik geef, zijn gebaseerd op mijn jarenlange praktijkervaring en op de orthomoleculaire therapie, de natuurgeneeskundige therapie en vanuit inzicht uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Voor jou als particulier heb ik verschillende informatie verzameld. Ook als je een eigen praktijk hebt, heb ik handige informatie voor je!

Ontdek hieronder op welke manier je informatie kunt ontvangen:


Thema inspiratie e-magazine
10 weken inspiratie


Iedere week ontvang je één e-mail met daarin diverse natuurgeneeskundige adviezen en tips over verschillende onderwerpen. Daarnaast kun je, dankzij de recepten, ontdekken en ervaren dat lèkker eten gezond is en gezònd eten lekker is. Voor jou en voor heel je gezin!Blog
Checklist “Bloeiende Praktijk”Je bent er met je praktijk helemaal klaar voor, je staat klaar in de startblokken. Je wilt echt súper graag. En toch komt je bedrijf niet helemaal van de grond zoals je zou willen. Zo had je het niet voor ogen toen je begon. Best wel frustrerend toch!

In veel beroepsopleidingen leer je niet (of heel beperkt) wat er voor nodig is om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Uit mijn eigen coach- en therapeut opleidingen weet ik het ook. Geweldige opleiding, maar minimaal aandacht voor marketing en bedrijfsvoering. Misschien ook niet zo gek want de aandacht gaat immers naar de beroepsopleiding.

In deze checklist “Bloeiende praktijk” krijg je van mij 20 tips en adviezen waarmee je aan de gang kunt gaan. Sommige pas je misschien al toe en anderen kun je gaan uitvoeren of verbeteren.Gratis Mini Coachcursus


Een ieder heeft zo zijn eigen reden gehad om coach, therapeut, gewichtsconsulent, huidcoach, masseur, enz. te worden. Wat je voornaamste reden ook is, wat je gemeen hebt met alle RefleX Natuurlijk (w)eten coaches is dat jij het verschil wilt maken voor een ander, voor je cliënt en voor jezelf. En dát is precies wat wij doen als RefleX Natuurlijk (w)eten coach.

Ik kan mij voorstellen dat je meer wilt weten over de uitgebreide coachcursus, het beroep RefleX Natuurlijk (w)eten coach en het voedingsprogramma. Ben jij een therapeut, coach en ondernemer en wil je groeien voor je cliënten, jezelf en je praktijk? Dan heb ik voor jou de Mini Coachcursus ontwikkeld.

Hierin ga ik veel kennis en ervaring met je delen. Een mini coachcursus van 6 lessen, waarin ik al super veel van mijn jarenlange kennis en ervaring als therapeut en ondernemer met je deel. Onder andere over coaching, het beroep van RefleX Natuurlijk (w)eten coach, over de cursus, over RefleX Natuurlijk (w)eten, marketing, enz.

Mensen aan wie ik het liet zien, verklaarden mij wel een beetje voor gek. “Ga je dat allemaal gratis weggeven?!” Euhm, ja.. eigenlijk wel. Nu doe ik dat vaker hoor, ik vind het heerlijk iets nieuws te ontwikkelen en anderen mee te laten varen. Samen staan we sterk, denk ik dan maar.

De 6 lessen: 

Les 1  Ondernemer en voedingscoach zijn. Gaat dat samen?
Les 2  Coaching deel 1; Wat is coaching, wat is onze visie.
Les 3  Coaching deel 2; Maslow principe en RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 4  Minicursus RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 5 Het beroep; RefleX Natuurlijk (W)eten voedingscoach.
Les 6 De coachcursus en “Het aanbod”.