Gratis voor jou

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik graag meer uitleg en informatie geef op het gebied van gezondheid. Denk hierbij aan uitleg over verschillende ziektebeelden en klachten, waarbij ik je kan adviseren hoe je hiermee om kunt gaan en wat je hierbij het beste kunt doen. En daarnaast adviseer ik ook graag gezonde mensen, want: Hoe kun je gezond blíjven?  

 De tips en adviezen die ik geef, zijn gebaseerd op mijn jarenlange praktijkervaring en op de orthomoleculaire therapie, de natuurgeneeskundige therapie en vanuit inzicht uit de traditionele Chinese geneeskunde.   

 Voor jou heb ik verschillende informatie verzameld. Ook als je een eigen bedrijf hebt of altijd de droom hebt gehad je eigen bedrijf te starten, dan heb ik de allerbeste mogelijkheden en veel handige informatie voor je!   

 Ontdek hieronder op welke 8 manieren je informatie kunt ontvangen:

1. Thema inspiratie e-magazine

thema inspiratie e-magazine

2. Gratis Mini Coachcursus

E-book mini coachcursus

Heb jij er wel eens van gedroomd een eigen business te starten, een gezondheidscoach te worden? Anderen mogen helpen met de RefleX Natuurlijk (w)eten methode en een basis suppletieadvies kunnen geven indien nodig is de effectieve methode waarmee je anderen, en jezelf, helpt gezond(er) te worden en indien nodig gewicht te verliezen. Jij gaat echt het verschil maken voor een ander, voor je cliënt/ klant als je al een praktijk of salon hebt en natuurlijk voor jezelf. Dát is precies wat wij doen als RefleX Natuurlijk (w)eten coach.

Ik kan mij voorstellen dat je meer wilt weten over de uitgebreide online cursus tot gezondheidscoach, het beroep RefleX Natuurlijk (w)eten coach en de voedingsmethode. Wil jij een verandering in je werkzaamheden, meer persoonlijke groei en je business opzetten? Of misschien ben jij een therapeut, coach en ondernemer en wil je groeien voor je cliënten, jezelf en je praktijk? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit is echt de perfecte kans. Voor jou heb ik de Mini Coachcursus ontwikkeld.

Een mini coachcursus van 6 lessen waarin ik veel van mijn jarenlange kennis en ervaring als therapeut, coach en ondernemer met jou ga delen.
Onder andere over coaching, het beroep van RefleX Natuurlijk (w)eten coach, over de cursus, over RefleX Natuurlijk (w)eten, marketing, enz.

Mensen aan wie ik het liet zien, verklaarden mij wel een beetje voor gek. “Ga je dat allemaal gratis weggeven?!” Euhm, ja.. eigenlijk wel. Nu doe ik dat vaker hoor, ik vind het heerlijk iets nieuws te ontwikkelen en anderen mee te laten varen. Samen staan we sterk, denk ik dan maar.

De 6 lessen: 

Les 1  Ondernemer en voedingscoach zijn. Gaat dat samen?
Les 2  Coaching deel 1; Wat is coaching, wat is onze visie.
Les 3  Coaching deel 2; Maslow principe en RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 4  Minicursus RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 5  Het beroep; RefleX Natuurlijk (W)eten voedingscoach.
Les 6  De coachcursus en “Het aanbod”.

3. Gratis E-book: Ontdek de  7 geheimen op weg naar jouw succesvolle business

Een succesvol bedrijf is ook een reflectie van jou als persoon, als een succesvol persoon.

In dit e-book leer je de basisprincipes die belangrijk zijn voor een succesvol (netwerkmarketing- en gezondheidscoach) bedrijf. Door deze toe te passen krijg je hiermee meer -persoonlijk en business- inzicht, vertrouwen, groei en omzet.

In dit e-book:
* Leer je de principes die jou (onbewust) tegenhouden om te groeien met
   jouw bedrijf;
* Leer je wat de kracht is van mindset en waarom je hiermee aan de slag
   moet met jouw
   overtuigingen om ander resultaat te kunnen krijgen;
* Ontdek jij alle geheimen en je krijgt de inzichten waarmee jij direct jouw
   succesvolle bedrijf kunt starten of sneller laat groeien;
* Je krijgt inzicht in jouw werkwijze en leert  welke marketingvorm bij jou
   past en hoe je dat toepast;
* Dagelijks merk je nu ook vast dat mindset ongelooflijk belangrijk, maar
   ook bepalend is hoe jij in je werk staat, hoe jij je voelt en hoe je denkt.
   Maar hoe kun jij nu je mindset nzetten voor een succesvolle business?
   Dat en nog veel meer leer je in de 7 geheimen.
   Als je dit toepast kun je gelijk aan de slag met jouw succesvolle business.   

4. Voor jou: 10 weken inspiratie

10 weken inspiratie

Iedere week ontvang je één e-mail met daarin diverse natuurgeneeskundige adviezen en tips over verschillende onderwerpen. Daarnaast kun je, dankzij de recepten, ontdekken en ervaren dat lékker eten gezond is en gezónd eten lekker is. Voor jou en voor heel je gezin!

5. Blog

Meer informatie in Blog

6. Gezondheid Video Party

Gezondheid Video Party

Je gaat korte, krachtige video’s ontvangen over verschillende gezondheid thema’s. Direct duidelijk wat het is en wat jij eraan kunt doen om je gezondheid te ondersteunen. Meld je aan via onderstaande knop en krijg toegang tot de video’s:

7. Checklist “Bloeiende Praktijk”

Checklist Bloeiende Praktijk

Je bent er met je praktijk helemaal klaar voor, je staat klaar in de startblokken. Je wilt echt súper graag. En toch komt je bedrijf niet helemaal van de grond zoals je zou willen. Zo had je het niet voor ogen toen je begon. Best wel frustrerend toch!

In veel beroepsopleidingen leer je niet (of heel beperkt) wat er voor nodig is om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Uit mijn eigen coach- en therapeut opleidingen weet ik het ook. Geweldige opleiding, maar minimaal aandacht voor marketing en bedrijfsvoering. Misschien ook niet zo gek want de aandacht gaat immers naar de beroepsopleiding.

In deze checklist “Bloeiende praktijk” krijg je van mij 20 tips en adviezen waarmee je aan de gang kunt gaan. Sommige pas je misschien al toe en anderen kun je gaan uitvoeren of verbeteren.

8. Gratis videotraining Netwerkmarketing

Gratis Videotraining Netwerkmarketing

Je hebt een praktijk of salon op het gebied van gezondheid en/of persoonlijke verzorging, maar je merkt dat het moeilijker is om een vast inkomen te genereren. Je hebt het gevoel dat er iets mist. Er staan door diverse omstandigheden minder afspraken in je agenda, dus je hebt minder inkomen.

Even houd je dit nog wel vol. Maar hoe lang zal dit gaan duren?

Hoe zou het zijn als je jouw klanten nóg meer een totaal pakket kunt aanbieden? Aansluitend op de diensten en producten van je huidige aanbod. En dat je voor dit aanbod betrekkelijk weinig financiële investeringen hoeft te doen? Én dat het in verhouding weinig tijd en energie kost om het aanbod te implementeren binnen jouw bedrijf…

Je hoort het goed: ik heb een onweerstaanbaar aanbod voor jou; als je je herkent in bovenstaand verhaal! Er is al veel werk vóór jou gedaan, waardoor je snel spijkers met koppen kunt slaan. Daarnaast sta je er niet alleen voor, want ik ben bezig met het verzamelen van een team van gelijkgestemden. In dit team kunnen we met elkaar sparren en meer bereiken binnen onze eigen praktijk of salon, ieder binnen zijn of haar eigen netwerk.

Ik houd absoluut niet van de kille en harde manieren van verkopen. Het kan écht anders. In een persoonlijke videotraining haal ik de negatieve lading er vanaf en leer je waar je een goed Netwerkmarketing bedrijf aan herkent.