Mini Coachcursus (gratis)

Mini Coachcursus:

Een ieder heeft zo zijn eigen reden gehad om coach, therapeut, gewichtsconsulent, huidcoach, masseur, enz. te worden. Wat je voornaamste reden ook is, wat je gemeen hebt met alle RefleX Natuurlijk (w)eten coaches is dat jij het verschil wilt maken voor een ander, voor je cliënt en voor jezelf. En dát is precies wat wij doen als RefleX Natuurlijk (w)eten coach.

Ik kan mij voorstellen dat je meer wilt weten over de uitgebreide coachcursus, het beroep RefleX Natuurlijk (w)eten coach en het voedingsprogramma. Ben jij een therapeut, coach en ondernemer en wil je groeien voor je cliënten, jezelf en je praktijk? Dan heb ik voor jou de Mini Coachcursus ontwikkeld.

Hierin ga ik veel kennis en ervaring met je delen. Een mini coachcursus van 6 lessen, waarin ik al super veel van mijn jarenlange kennis en ervaring als therapeut en ondernemer met je deel. Onder andere over coaching, het beroep van RefleX Natuurlijk (w)eten coach, over de cursus, over RefleX Natuurlijk (w)eten, marketing, enz.
Mensen aan wie ik het liet zien, verklaarden mij wel een beetje voor gek. “Ga je dat allemaal gratis weggeven?!” Euhm, ja.. eigenlijk wel. Nu doe ik dat vaker hoor, ik vind het heerlijk iets nieuws te ontwikkelen en anderen mee te laten varen. Samen staan we sterk, denk ik dan maar.

De 6 lessen: 

Les 1  Ondernemer en voedingscoach zijn. Gaat dat samen?
Les 2  Coaching deel 1; Wat is coaching, wat is onze visie.
Les 3  Coaching dee
l 2; Maslow principe en RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 4  Minicursus RefleX Natuurlijk (w)eten
Les 5. Het beroep; RefleX Natuurlijk (W)eten voedingscoach.
Les 6. De coachcursus en “Het aanbod”.

Meld je hier aan en je krijgt gelijk toegang tot de Mini Coachcursus RefleX Natuurlijk (w)eten.

 

Wil je alvast een inkijkje in de mini coachcursus? Bekijk dan deze video.