Werk met mij

Samenwerken en verbinden!

Ons mooie motto ‘More Quality For Your Life’, is niet zomaar een motto! Hierachter zit een visie; aan iedereen de mogelijkheid schenken gezond, vitaal en succesvol te zijn. Een mooie droom waaraan ik iedere dag meewerk. Een visie die samengaat in mijn visie “Gezondheid met natuurlijke zorg. Voor mij betekent dat ook dat ik alleen wil werken met een bedrijf waaraan geen geen verplichtingen verbonden zijn, dat ik kan werken op de manier die bij mij past, en alleen werk met natuurlijke producten, natuurlijk- maar wel met de kennis vanuit de wetenschap.

Want weet je; wat is de wens van veel mensen om meer van te hebben in het leven? Energie, beter slapen, afvallen, fit voelen, je jonger voelen, hormonale balans, mentale balans, minder pijn, minder “vage” klachten, financiële gezondheid?

Samengevat betekent dat de wens om (meer) lichamelijke,
mentale en financiële gezondheid te ervaren.

Wat als er de mogelijkheid is waarmee je verandering kunt aanbrengen in jouw leven en het leven van anderen, en mag ondersteunen op de punten waarmee verbetering verkregen wil worden. Door te werken op de manier die bij jou past. Wat als er een mogelijkheid is waarmee jij als starter of als ervaren ondernemer helpt (meer) cliënten/ klanten de weg naar jouw vinden.

En dat kan. Anderen helpen en jezelf de kans gunnen. Het mooie van het bedrijf waarmee ik samen werk is, naast de natuurlijke en kwalitatief goede producten, dat ik mensen met elkaar in verbinding breng en mag adviseren en coachen naar het persoonlijke doel. Samenwerken, verbinden en op weg te gaan, en jouw te helpen succesvol te zijn in datgene wat jij wilt bereiken. Dat is wat ik ook jou gun!

Wij bieden dan ook iedereen de mogelijkheid om zijn of haar leven positief en blijvend te veranderen. De focus ligt op de verbetering van levenskwaliteit. Het succes van LR Health & Beauty samen met RefleX-Zwolle is dan ook geen toeval. 

Misschien herken je dit wel; met veel passie, inzet en enthousiasme ben je jouw bedrijf gestart. Een eigen praktijk, of een eigen salon of een eigen kantoor. Wat je passie maar is, je bent er vol enthousiasme voor gegaan. Nu in de dagelijkse praktijk merk je dat het best lastig is om een bedrijf te runnen en er een goed inkomen uit te halen. Er komt zoveel bij kijken. Je merkt dat je eigenlijk verbinding met gelijkgestemden mist. Maar ook dat je een basis inkomen zou willen genereren voor jezelf, maar ook anderen die mogelijkheid wilt geven. Een basis inkomen ontwikkelt vanuit gezondheid en persoonlijke zorg die jouw cliënt/ klant verder laat groeien in zijn of haar gezondheid en welzijn. Een basis inkomen wat jouw de vrijheid geeft te doen wat je het liefste doet; anderen helpen met jouw persoonlijke werkwijze!

Het is tijd voor een nieuwe stap. Hoe zou het voor jou zijn als je met hart en ziel kunt werken. Als je beter voor jezelf en voor je omgeving kunt zorgen, en meer impact maakt door gebruik te maken van de juiste kennis voor een beter resultaat. Als je mensen op een laagdrempelige manier kunt ondersteunen en laat groeien.

Wat levert het jou op?
Heel erg veel:

* Kennis over gezondheid en business;
* Competentie op het gebied van health,
beauty, leefstijl, preventie;
* Vertrouwen n je eigen werkzaamheden;
* Rust en stabiliteit;
* Positieve impact op je omgeving;
* Een oplossing (health, beauty of business)
aan kunt bieden wat impact heeft op de
ander;
* Persoonlijke ontwikkeling;
* Een netwerk van collega’s.


De producten van LR worden in Duitsland geproduceerd in de moderne laboratoria van het bedrijf. Het productieproces staat onder toezicht van o.a. SGS INSTITUT FRESENIUS en de IASC (International Aloe Science Council), onafhankelijk en gerenommeerde testinstituten die de kwaliteit van de LR producten regelmatig controleren. Het is dus duidelijk zo dat het bedrijf niets aan het toeval overlaat en alles doet voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Begrijpelijk ook! Zonder top producten en een duidelijk plan en een duidelijke visie slaag je er als bedrijf niet in om 36 jaar lang succesvol te zijn. LR Health & Beauty is 100% betrouwbaar!

Voor mij betekent het dat ik kan werken om jou te laten groeien.
Groeien in gezondheid, en groeien in jou werkgeluk.
Dat kan door:

* Heel goed naar jou te luisteren. Wat zijn jouw wensen en doelen?
* Wat wil jij leren?
* Wie wil jij helpen?
* Te werken met een geheel open, transparant bedrijf met gelijke kansen, en gelijke mogelijkheden voor iedereen;
* Dat er geen risico is en geen maandelijkse (financiële) verplichtingen;
* Jouw advies en verkoop via jouw eigen e-shop geeft jou een (extra) inkomen;
* Wat wel; je hebt met LR alles te winnen, en werkelijk niets te verliezen!
* Jouw alle kansen aan te bieden om te werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling;
* Kwaliteit boven alles te laten gaan;
* Mensen te inspireren hun leven te veranderen op de wijze die bij hen past;
* Bouwen aan jou toekomst, en dat kan vandaag al beginnen. Jij beslist hoeveel je doet en hoe ver je gaat. Wij zijn er
om jou de support te bieden die je nodig hebt.
* Gebruik te maken van alle mogelijkheden die er zijn. Zo breng jij een duidelijk positieve impact op de gezondheids-
en wellness branche;
* Te werken met alleen maar hoogwaardige en goede opneembare producten in de Health & Beauty;
* Te kiezen om samen te werken met RefleX-Zwolle;
* Samen te werken, samen inspireren, samen lachen, samen successen vieren, samen op weg naar More Quality For
Your Life!

Wat betekent verbinding?

Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel en steun en kracht ontlenen aan de relatie.

Dat betekent in de praktijk; Als LR teampartner ga je ervaren dat de kracht zit doordat je leert wat ‘Netwerkmarketing’ echt inhoud. Je leert jezelf hierin te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Je leert een structuur en een werkwijze die zich in de praktijk bewezen heeft en welke stappen je mag zetten om het juiste resultaat te bereiken in jouw business.

Werkt netwerkmarketing echt? Jazeker. Het is een prachtig en doeltreffend vak. Coaching, begeleiding en willen leren is belangrijk. 
Je leert de juiste dingen te doen waardoor succes een logisch gevolg is. 

Heb jij al een praktijk als coach of therapeut? Of ben je startende? Mijn ervaring is dat het aanbieden van voedingsadvies en/ of suppletieadvies een extra tool is om jouw cliënten/ klanten te begeleiden in gezondheid. Maar ook voor jouw als ondernemer een extra tool is voor inkomen te genereren.

Moet ik er dan mee werken of mag ik ook alleen teampartner worden omdat ik de producten met hoge inkoopkorting wil kopen? Absoluut, ook dat kan. Je moet helemaal niets! Als dat is wat jij wilt, ook dan; “Wees welkom”.
Mail mij en ik vertel je hoe je dat het beste kunt doen.

Om welk bedrijf gaat het?

Dit is echt bijzonder! Een uniek concept waarbij je, zoals veel collega’s  zeggen,  in een warm bad van behulpzame en inspirerende collega’s wordt ontvangen,  samenwerken en werken vanuit verbinding.  

Het sluit exact aan bij mijn manier van werken.  Ieder mens ondersteunen bij gezondheid van binnen en van buiten.  Een oplossing zoeken voor jou. Kernwoorden die mijn cliënten en cursisten vaak over mij zeggen; Gedreven, mensgericht,  praktisch ingesteld,  integer,  betrokken,  sterk inlevend vermogen. Deze waarden neem ik als coach graag mee om jouw als collega te mogen ondersteunen bij het opbouwen van een eigen team en inkomen. Maar ook wanneer ik als therapeut, samen met jou, ga kijken naar hoe jouw klacht zich heeft kunnen ontwikkelen en een persoonlijk passende oplossing kan aanreiken. Al mijn eerdere ervaringen qua werk en studie komen hierbij samen.  Wil je weten hoe ik mijn keus heb gemaakt voor dit bedrijf? Want ook ik had mijn bedenkingen en twijfels! Lees dan hier mijn verhaal.

Het heeft mij veel gebracht. Oplossingen aan mensen kunnen aanreiken, levenslang met hoge inkoopkorting (ca 25-30%), adviseren en aanbevelen, geen enkele verplichting, eigen eShop, een eigen team en nog veel meer. Maar wat heeft het vooral gebracht; “Mijzelf”.

Als jij nu voelt of denkt “Hier liggen ook kansen voor mij, want ik heb ook een wens of droom om hiermee verder te groeien en ontwikkelen”, dan kan ik je helpen Laten we een (vrijblijvend) online koffieafspraak plannen, ik vertel je graag het hele verhaal en luister graag waar jij een oplossing voor zoekt.
Mail naar; info@reflex-zwolle.nl

Wat zeggen ook mijn collega’s over deze manier van werken: 

 • Vrijheid de eigen koers te varen; 
 • Een stabiele bron van inkomsten genereren; 
 • Zelfstandig ondernemer blijven; 
 • Mijn eigen ideeën als zelfstandige kunnen uitvoeren; 
 • Blij zijn en je gesteund weten  en gestimuleerd ook zakelijk gezien in beweging te komen; 
 • Je werkt wel alleen maar je bent nooit alleen; 
 • Veel, veel meer plezier; 
 • Veilige en duurzame producten; 
 • Gezondheidsoplossingen met niets dan het beste uit de natuur en wetenschap; 
 • Individuele oplossingen voor elke fase van je leven; 
 • Holistisch gezondheidsmanagement; 
 • Eersteklas voedingssupplementen; 
 • Hoge effectiviteit met even hoge kwaliteit;
 • Een prima pensioen opbouw; 
 • Werken met de beste specialisten;
 • Kennis krijgen en kennis doorgeven; 
 • Geweldig dat de clini clown ook mee varen op het succes; 
 • Iedereen krijgt dezelfde kansen; 
 • Bouwen aan jouw eigen toekomst; 
 • Een prachtige manier van werken;
 • Ik ben gestopt met het alleen een droom te noemen, ik noem het nu een plan hebben en hiermee werken.

Wat zegt het bedrijf?

LR Health & Beauty is een top bedrijf! Dat gezegd hebbende; onderstaand meer info over het bedrijf met de vele mogelijkheden. Moet je met alles werken? Nee, zeker niet. Jij werkt met datgene wat bij jou past. Ook al is dat een onderdeel van de vele mogelijkheden. Aan jou de keus

LR is gezondheid

Gezondheid is meer dan een bedrijf. Met onze krachtige merken zoals LR LIFETAKT, combineren we hoogwaardige voedingssupplementen om individuele oplossingen te vormen. De voorwaarden voor een goed resultaat: niets dan het beste uit de natuur en wetenschap. Bevestigd door gerenommeerde onderzoeksinstituten. Voor jou en je klanten.  Wil je meer zien en horen over de gezondheid producten? Dan adviseer ik je de 14 daagse videoserie te volgen. Je gaat korte krachtige video’s ontvangen over verschillende gezondheid thema’s. Direct duidelijk wat het is en wat jij eraan kunt doen om je gezondheid te ondersteunen. Meld je hier aan, en ontvang de video’s gratis in je mailbox.

LR is schoonheid 

Schoonheid van binnen en van buiten. Door gebruik te maken van moderne technologieën en hoogwaardige ingrediënten, stelt LR nieuwe normen in gezichts- en lichaamsverzorging. Verwen jezelf en je klanten met onze gecertificeerde aloë vera, cosmetica en huidverzorging.  Wil je meer zien en horen over een van de beauty en de verzorgingslijnen? Dan adviseer ik je de 14 daagse videoserie te volgen. Je gaat korte krachtige video’s ontvangen over de verschillende producten en mogelijkheden voor je persoonlijke verzorging met de verzorgingslijn Zeitgard. Meld je hier aan en ontvang de video’s gratis in je mailbox.

LR is kwaliteit

Kwaliteit is een succescriterium – voor LR en je eigen persoonlijke zaken.  De productie verloopt volgens de strikte Duitse normen, er worden natuurlijk geen dierproeven uitgevoerd en de kwaliteit van de producten wordt regelmatig gecontroleerd door gerenommeerde testinstituten. Kwaliteit betekent ook dat wij als partners opgeleid worden om vakkundig te kunnen adviseren.

Pak je kans en sluit je aan bij mijn team! 

Waardering

Succes heeft geen naam – dus geef het de jouwe!  Je krijgt volop kansen en gelegenheid om een ​​volwaardige LR-partner te worden.
 Haal het beste uit jezelf, want je staat er middenin. 

Kijk je steeds achterom en vraag jij je af bij alle gebeurtenissen ” Why”! 
Of 
Kijk je voorwaarts en vraagt  ” Waarom niet?!” . 

Keywords voor LR Health & Beauty voor jou als klant en als teampartner: 

Klantvriendelijk, hoogwaardige topklasse producten,  wetenschap en onderzoek,  motiveren, stimuleren, samen werken en samen successen vieren, blijven ontwikkelen, oplossingen zoeken, meedenken, integriteit,  persoonlijke groei, mensen op weg helpen.  

Jij als teampartner profiteert natuurlijk van onze topproducten, maar ook van een bedrijf met een jarenlange ervaring van een uniek bedrijfssystemen en een zeer compleet aanbod van opleiding,  training en marketing. Alles ligt klaar om jou te helpen,  jij kunt er zo gebruik van maken. Alleen dat al scheelt jou als ondernemer ongelooflijk veel investering in tijd en geld qua ontwikkeling en marketing.  

Je kunt direct beginnen met echt een minimale investering. Want zeg nu zelf: wat is een mooiere manier van (parttime of fulltime) je geld verdienen, dan met het aanbevelen van je favoriete producten voor gezondheid van binnen en van buiten? Je beslist zelf, hoeveel en wat je wilt doen.  Bij mij staat jou coachen en begeleiding bieden hoog in het vaandel, ik sta dan ook klaar om jou als partner bij LR Health &Beauty, vanuit team RefleX-Zwolle de support te bieden die je nodig hebt. 

RefleX-Zwolle: als je gelooft in “samen”.