Voeding en E-nummer test

Intolerantietest
Veel mensen ervaren klachten welke de mogelijke oorzaak licht in voeding en eetpatroon. Vaak erg moeilijk erachter te komen voor welk product precies. De mogelijke klachten kunnen zeer divers zijn.
Gebruikelijke testen vinden niet altijd de oorzaak. Een extra uitgebreide mogelijkheid biedt deze test.

Voeding intolerantietest
De voeding test wordt uitgevoerd met behulp van Electro acupunctuur apparatuur en / of de biotensor van Kindling. Hiermee wordt de individuele trilling gemeten op welke middelen en stoffen een reactie plaats vindt.
Van zeer veel producten zijn in de praktijk meet ampullen aanwezig. Daarnaast is het ook mogelijk eigen specifieke producten me te nemen.
 
E-nummer test.
Naast de voeding test is het ook mogelijk een specifieke e-nummer test uit te voeren. De werkwijze is gelijk.

Hoe werkt het:

U kunt aangeven of u alleen een voeding of alleen een E-nummer test wil of beiden. Naast deze keuze zijn er 2  test mogelijkheden:

Consult 1 U belt of mailt met het verzoek een afspraak te maken.
De test wordt in de praktijk uitgevoerd d.m.v. metingen op specifieke punten op uw vingers en evt. tenen. Hierbij is de werkwijze dat de te meten stof in het apparaat geplaats wordt en de reactie op uw vingers / tenen gemeten wordt. De meetuitslag geeft de gevoeligheid weer. Voor u zichtbaar wat er gebeurt. Daarnaast kan er direct worden gereageerd op andere mogelijke bevindingen. De uitslag wordt direct besproken.

Consult 2 De test wrod op afspraak uitgevoerd. Om deze test in te plannen mail dan naar info@reflex-zwolle.nl Vraag bij praktijk RefleX-Zwolle een inschrijfformulier aan via de mail info@reflex-zwolle.nl waarin u uw gegevens kunt invullen en retourneren per mail.
In een (klein) glazen flesje ochtendurine opvangen en opsturen. Het is belangrijk dat dit een glazen flesje is, geen kunststof / plastic. De test wordt uitgevoerd met behulp van de biotensor die op het zelfde apparaat kan worden aangesloten. De te meten stof wordt tussen het apparaat en uw urine geplaatst. De uitslag geeft de mate van gevoeligheid weer. Voordeel is dat deze werkwijze minder tijd kost te meten en daarmee kostenbesparend is en u hoeft hiervoor niet aanwezig te zijn dus ook mogelijk indien de afstanden groter zijn. U krijgt een rapport met de uitslag gemaild.
 
Praktische tip; kies een flesje welke door de brievenbus past, zo niet dan moet het worden verstuurd als pakketje wat kostbaarder is.
 
Naast de genoemde testen zijn er meerdere mogelijkheden en testen om de oorzaak van uw klacht te achterhalen.

 

14-02 brt apparatuur IMG_4560 900x711