Voeding en E-nummer test

Vaak is de oorzaak van een klacht te herleiden tot een allergie, een intolerantie of een gevoeligheid voor een voedingsmiddel en/ of een e-nummer.
Door dit te testen komt u er achter welke voedingsmiddelen en/ of e-nummers u wel of niet verdraagt. 
 
“Gezondheid begint in je darmen”, of “Je bent wat je verteert”. Bekende uitspraken die het belang aangeven van darmgezondheid. 
 
Je voeding “zomaar” aanpassen of voedingsmiddel uit je dagelijkse voeding te schrappen is een manier om erachter te komen of je ergens op reageert. Dit kan echter veel tijd vragen om er zo achter te komen. En wanneer het om meerdere producten gaat kan het zomaar tekorten geven. Ieder mens is anders, en ieder mens reageert anders op voeding en/ of e-nummers. 
 
 
Hoe zorg je er nu voor dat jouw dagelijkse voeding gewoonten passen bij jouw gezondheid, bij jouw allergie of gevoeligheid?
Hiervoor is het als eerste noodzakelijk te weten op welke voedingsmiddelen en e-nummers u reageert. Vervolgens kan dit ingepast worden in uw dagelijkse leefstijl middels een persoonlijk advies.
 
 
Veel mensen ervaren klachten waarvan de mogelijke oorzaak licht in voeding en eetpatroon. Vaak erg moeilijk erachter te komen voor welk product precies. De mogelijke klachten en symptomen kunnen zeer divers zijn, en deze treden vaak niet direct op. Wanneer er sprake is van een allergie is dit vaker wel bekend, veel lastiger wordt het wanneer er een gevoeligheid van een of meerdere producten plaats vind, en de reactie niet gelijk na inname van het product komt. Kom er dan maar eens achter waarop je reageert! 
Gebruikelijke testen vinden niet altijd de oorzaak. Een extra uitgebreide mogelijkheid biedt deze test.

Voeding test

De voeding test wordt uitgevoerd met behulp van Electro acupunctuur en / of de biotensor. Hiermee wordt de individuele trilling gemeten op welke middelen en stoffen een reactie plaats vindt.
Van zeer veel producten zijn in de praktijk test ampullen aanwezig. Wordt de test in de praktijk uitgevoerd, dan is het mogelijk eigen specifieke producten mee te nemen.
 
E-nummer test.
Naast de voeding gevoeligheid of allergie kennen we dit ook voor e-nummers.  Ook hier kan een allergische of gevoeligheid reactie op plaats vinden. De werkwijze is gelijk.

Hoe werkt het:
Er zijn 2  test mogelijkheden:

Optie 1; U maakt een afspraak, en de test wordt in de praktijk uitgevoerd d.m.v. metingen op specifieke punten op uw vingers en tenen. Hierbij is de werkwijze dat de te meten stof in het apparaat geplaats wordt en de reactie op uw vingers / tenen gemeten wordt. De meetuitslag geeft de gevoeligheid weer. Voor u zichtbaar wat er gebeurt. Daarnaast kan er direct worden gereageerd op andere mogelijke bevindingen. De uitslag wordt direct besproken.

Optie 2; De test word middels een urinetest uitgevoerd.  De test kunt u hier in de webshop aanvragen. Na binnenkomst van deze aanvraag ontvangt u van mij per mail het aanvraag- intakeformulier, en de werkwijzen van insturen. De uitslag en bijhorend advies ontvangt u binnen een week, na ontvangt van de urine, per mail.
 
Met de urinetest word de allergie- of gevoeligheid getest van:
1. Voedingsmiddelen;
2. E-nummers;
3. En de PH waarde word gemeten.
 
Voor wie is de test?
Zowel voor volwassene en voor kinderen.
 
Voordeel is dat deze werkwijze niet plaats afhankelijk is, u hoeft er immers niet voor naar de praktijk  te komen.
 
 

 

14-02 brt apparatuur IMG_4560 900x711