Stoelmassage

De stoelmassage wint steeds meer aan belangstelling en populariteit. Vooral bedrijven zijn zich steeds meer bewust en worden ook steeds verantwoordelijker gemaakt voor het welzijn van hun medewerkers. Ze zien het steeds meer als een goede mogelijkheid tot het verminderen van bijvoorbeeld stress en RSI problemen.

Stoelmassage kan niet de oorzaken van werk gerelateerde klachten wegnemen maar bij een regelmatige behandeling kan wel vermindering van klachten geven. Wij adviseren dan ook de stoelmassage regelmatig te herhalen. Stoelmassage wordt gegeven in een speciaal voor dit doel ontwikkelde stoel. Hierbij biedt de stoel ondersteuning aan onderbenen, onderarmen, borst en hoofd. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Aan rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. De specifiek ontwikkelde stoelmassage is een oosterse methode. Gebaseerd op accupressuurtechnieken.

Massagestoel

De massage kan het volgende effect geven:
* geeft meer energie
* verhoogt de concentratie
* verminderd stress
* stimuleert de bloedsomloop
* versterkt je lichaamsbewustzijn, waardoor je leert te luisteren naar je lichaam

* zeer ontspannend

Anamnese
Onder bepaalde omstandigheden is het beter de massage uit te stellen, niet uit te voeren, of aan te passen. Dit ter beoordeling van de masseur. Hiervoor is het nodig voorafgaande de massage een (korte) intake te houden. Indien u (mogelijk) zwanger bent of wilt worden zal de massage anders en niet op deze wijze worden uitgevoerd. Dit voorafgaande de massage doorgeven.

Meer voordelen en informatie vindt u hier.